Prechod na SAP S/4 HANA s IBM


Rýchla a výkonná databáza SAP HANA, ktorá poskytuje analýzu údajov v reálnom čase a s viacerými modelmi, slúži ako platforma pre softvér na plánovanie podnikových zdrojov (ERP) a ďalšie podnikové aplikácie.

SAP HANA (High-performance Analytic Appliance) je multimodelová databáza, ktorá ukladá údaje do pamäte namiesto ich uchovávania na disku. Výsledkom je niekoľkonásobne rýchlejšie spracovanie údajov ako v prípade diskových dátových systémov, čo umožňuje pokročilú analýzu v reálnom čase.

SAP HANA, ktorá slúži ako platforma pre softvér na plánovanie podnikových zdrojov (ERP) a ďalšie podnikové aplikácie, môže byť nasadená na hardvérovej infraštruktúre v dátovom centre v rámci podniku, v cloude alebo v takzvanom v hybridnom cloudovom režime.

SAP a IBM ako globálni strategickí partneri spolupracujú a prinášajú spoločné inovácie už viac ako 25 rokov. Od príchodu SAP HANA v roku 2012 vyvinula spoločnosť IBM rôzne softvérové a hardvérové riešenia, ktoré sú certifikované na SAP HANA a prinášajú výkonné, stabilné a bezpečné riešenia pre túto platformu.


Viac informácií nájdete na https://www.egroup.sk/ibm-power-sap-s4-hana.



Ak sa chcete dozvedieť viac, napíšte nám na marketing@egroup.sk