Hewlett Packard Enterprise udáva so svojou platformou navrhnutou pre inteligentnú éru nový smer v oblasti ukladania dát pre kritické situácie

Tento rok Hewlett Packard Enterprise (HPE) predstavilo HPE Primera - novú platformu pre ukladanie dát, ktorá je navrhnutá tak, aby bola čo najjednoduchšia, dostupná a spĺňala výkon pre aplikácie v kritických situáciách.

IT infraštruktúra ukladania dát predstavuje čoraz významnejšiu investíciu firiem, na ktorú sa spoliehajú dnes s tým, že podporí ich budúce podnikanie. Popri zvyšovaniu nárokov na aplikácie a bez zbytočnej námahy, má do budúcnosti iba pomáhať.

HPE ohlásením novej platformy HPE Primera, dáva nový rozmer ukladaniu dát pre kritické situácie, a to tak, že poskytuje mimoriadnu jednoduchosť, dostupnosť a výkonnosť. HPE Primera využíva najpokročilejšiu "AI" platformu v odvetví - HPE InfoSight, aby tak priniesla významné benefity, vrátane 93% úspory času, ktorý strávite správou svojho dátového úložiska alebo schopnosti predvídať problémy a zabraňovať ich výskytu či zvyšovať výkon aplikácií.

Jedinečné vlastníctvo špičkových úložných priestorov

Všetci sú unavení z riešenia nepríjemných prekvapení, ktoré prináša zálohovanie - neplánované prestoje, inštalovanie aktualizácií, cena za každú funkciu a sledovanie marketingových tvrdení, či sú naozaj pravdivé. HPE prináša radikálne jednoduchšie uskladnenie dát bez zbytočných starostí. Riešenie, ktoré nie je potrebné meniť, aj keď Vaše podnikanie bude v budúcnosti rásť. S nadčasovým úložiskom HPE Primera a HPE Technology Refresh Service získate "all-flash" vlastníctvo, ktoré znamená zaručenú ochranu pred rušivými aktualizáciami celého systému.

  • 100% garancia dostupnosti
  • Bez potreby prerábania IT infraštruktúry
  • All-inclusive softvér
  • Online aktualizácie
  • HPE garancia väčšieho úložiska

Služba obnovenia technológie HPE

Nadčasové úložisko HPE Primera Vám ponúka možnosť prihlásiť sa na odber novej služby na obnovenie technológie HPE s Vašou novou all-flash zostavou, založenou na flexibilných podporných službách od HPE Pointnext - HPE Proactive Care Service, HPE Proactive Care Advanced Service alebo HPE Datacenter Care Service. Pokiaľ odoberáte aktualizáciu technológie HPE pomocou svojej all-flash zostavy HPE Primera, HPE bude chrániť Vašu investíciu do systému HPE Primera tak, že Vám každé tri roky poskytne obnovovaciu technológiu bez prerušenia. To znamená, že získate aktualizácie systému na najnovšie dostupné technológie, ktoré zahŕňajú všetok potrebný podporný hardvér a softvér nainštalovaný s nulovým prerušením. Nielenže to umožňuje udržiavať predvídateľné náklady na zálohovanie dát a odstraňovať periodické nákupné cykly zálohovania, ale môžete navždy odstrániť nákladné kopírovanie a nahrádzanie dát.

Bez potreby prerábanie IT infraštruktúry

So službou obnovenia technológie HPE môžete zabudnúť na nákladné a rušivé „rip-and-replace“ cykly platformy. HPE Primera zostavy rastú ľahko s podnikaním. Hodnota flash úložiska je chránená jednoduchými inováciami hardvéru a softvéru - spolu s nepretržitým rastom výkonnosti a kapacity celého portfólia.

Služba HPE Technology Refresh Service nielen znižuje Vaše celkové náklady na vlastníctvo úložiska, ale prináša aj predvídateľnosť nákladov na ukladanie dát a zmierňuje obavy zo zastaranosti technológie. Získate jednoduchý spôsob aktualizácie pre zväčšovanie Vašich zdrojov. Zbavte sa tradičnných pravidelných nákupov úložného priestoru aby ste si udržali moderné zálohovanie, a to aj bez potreby kompletnej prerábky IT infraštruktúry.

100% záruka dostupnosti

Doba prevádzky aplikácie je dnes dôležitejšia ako kedykoľvek predtým. Strata prístupu k údajom znamená stratu času a peňazí. Potrebujete vysoko-dostupné úložisko, ktoré zaistí Váš čas prevádzkyschopnosti aplikácií pre kritické situácie. Potrebujete úložisko, ktoré eliminuje neočakávané udalosti. Ak nemáte 100% zdrojov, spoločnosť Hewlett Packard Enterprise Vám pomôže vyriešiť problém a poskytnúť finančné prostriedky, ktoré sa použijú na nákup produktov HPE Primera.

All-inclusive softvér

Odomknite plný potenciál HPE Primera pomocou all-incluse SW licenčnej štruktúry. Získate prístup ku všetkým funkciám a vylepšeniam operačného systému vrátane HPE InfoSight bez ďalších nákladov.

HPE garancia väčšieho úložiska 

Kompaktné technológie HPE Primera menia ekonomiku a pomáhajú Vám čo najlepšie využiť systémovú flash kapacitu a zároveň zlepšujú výdrž médií. Ukladajte viac údajov na jeden terabajt dát a získajte viac za menej, s celkovo lepšou výkonnosťou pomocou HPE.

Získajte neobmedzenú hodnotu z Vašich all-flash investícií

Nadčasové úložisko HPE Primera transformuje budúcnosť vlastníctva úložného priestoru. Nemusíte sa stresovať pri nákupe, správe a inovácii Vašich úložných systémov alebo prerábaním celej IT infraštruktúry. Teraz sa môžete zamerať na podporu inovácií, aby ste nasmerovali svoje podnikanie vpred.


Dostupnosť
HPE Primera sa dá objednať od augusta 2019.


Ďalšie zdroje

Hewlett Packard Enterprise
Hewlett Packard Enterprise je globálny líder v technologickom odvetví. Spoločnosť sa sústredí na vývoj inteligentných riešení, aby pomohla zákazníkom zachytiť a analyzovať dáta a jednať na základe ich poznatkov. HPE umožňuje zákazníkom akcelerovať svoje podnikateľské výsledky pomocou nových obchodných modelov, vytvárajúc nové skúsenosti medzi zákazníkom a zamestnancom a zvyšovaním momentálnej operatívnej výkonnosti s ohľadom na budúcnosť.

Ak sa chcete dozvedieť viac, napíšte nám na sales@egroup.sk